SEBI SUBIRÓS

Gavador

Sebi Subirós (1961) s’inicia com a gravador el 1986. Fins l’any 1995 forma part del taller Edicions Tristan Barbarà on s’especialitza en l’assessorament tècnic d’artistes. Durant aquest període completa la seva formació, entre d’altres, amb l’estampador Ole Larsen, el gravador Joan Barbarà i l’especialista en tècniques electrogràfiques Jesús Pastor.
Al llarg d’aquests anys de trajectòria, Sebi Subirós ha treballat amb artistes nacionals i internacionals com Tàpies, Miquel Barceló, Werner Berges, Cuixart, Víctor Mira, Niebla, Antoni Pitxot, Jaume Plensa, José Pedro Croft, Emil Schumacher, Riera i Aragó, Oteiza, Moises Villelia…
Com a professor de gravat, Sebi Subirós imparteix, de manera regular, cursos en el propi taller i en diversos centres públics i privats com: EMA Escola Municipal d’art de Girona, Talleres Saura, Fuendetodos (Saragossa), Fundació Rodriguez-Amat, Garrigoles (Girona), Taller del Museo del grabado Contemporaneo de Marbella (Málaga), La Seiscuatro, Valencia,..

El 1995 Sebi Subirós funda el taller de gravat Lupusgràfic Edicions, un  espai on els artistes troben les eines i l’assessorament tècnic necessari per a crear i desenvolupar els seus projectes amb llibertat i aconseguir així la màxima qualitat en la seva obra gràfica original.
El taller disposa d’instal·lacions adequades per poder treballar en la majoria de les tècniques del gravat, tant manuals com fotomecaniques, serigrafia, litopoliester i tipografia movil.

 

http://www.lupusgrafic.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s