MADOLA

Ceramista, Escultora

Barcelona 1944

madola

Neix a Barcelona. Estudis de ceràmica a l’ Escola Massana de Barcelona i es llicenciada en Escultura i Doctora per la Facultat de Belles Arts de  Barcelona. Exposicions individuals i col·lectives des de l’any 1966 a diferents llocs d’Espanya (Barcelona, Madrid, València, Les Canàries, Sevilla, Pamplona, Gijón, etc…) i estranger (França, Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Portugal, Hongria, Eslovàquia, Estats Units, Japó, Corea, Mèxic, Xina, etc…).

Obté diversos premis, es membre de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica amb seu a Ginebra i del Work-Craft Council a la UNESCO de Paris.

Es invitada a diferents institucions publiques i privades a donar seminaris y conferencies sobre la ceràmica de gran format especialment per a espais públics.

Te obres en diverses col·leccions així com en Museus Nacional e Internacionals.

Becada per la Generalitat de Catalunya, realitza diferents estudis de materials, amb intencions escultòriques i la seva integració en l’espai públic.

Des de 1988 treballa obres de gran format per espais urbans, a Barcelona “Castella” (Plaça de la Font Castellana)1992, a Manchester ( U.K.) “Mediterrània” (Catalan Square) 1995, a El Morell Tarragona ( La mà com a eina ) 1999, a la Carretera Nacional 340 Sta. Maria de Cervelló ( Art i Natura ) 2004, a Icheon Park Corea (Memory Catalonia- Korea) 2005, a la Carretera d´enllaç a Premià de Dalt ( Rotonda Blava) 2007,al centre D´HUB de Barcelona ( Organic ) 2013, instal.lació al Cementiri d´Arenys de Mar. Barcelona ” Donar forma a la paraula ” 2013 i obres a espais públics i privats dins l’àmbit de Catalunya i l’estranger.

Simultàniament a la seva obra en ceràmica treballa sobre vidre, paper i obra gràfica des de 1980.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

B-1 Sèrie ” Cases “

B-2 ” Sèrie ” Llibres

B-3″ Sèrie 30.000 a. C.”

info@madola.com

www.madola.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s