JORDI ROCOSA

Artista d’instal.lacions, intervencions i performances

Barcelona 1957
F_JORDI“Influenciat pel fet de passar la infantessa a Cornellà de Llobregat, en el moment àlgid de la seva industrialització, vaig poder gaudir dels abocadors il·legals que oferien tot tipus de matèria primera per poder realitzar el primer contacte amb la possibilitat de construir amb elements trobats. En aquesta troballa vaig jugar senzillament. Més tard vaig descobrir que allò que la crÍtica artística anomenava instal·lació, intervenció, objectes trobats,
art povera, performances, era el nom que conceptualitzava l’estat natural de les primeres passes creatives. Després la post industrialització, em vaig fer espectador d’un canvi de model. Durant 30 anys he ocupat espais descomunals per la seva força significativa, aquest fet em fa arribar a la conclusió que la meva obra ha estat absolutament determinada per la possibilitat del gaudir il·limitat espaial que s’ha vist reflectit directament en la meva creació.

El que faig és treballar a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, dintre de les polítiques d’espai públic, realitzant projectes per la seva millora des d’una perspectiva visual.

A fi d’apropar els llenguatges contemporanis a l’espectador d’una manera quotidiana realitzo l’acció Excèntrics Plàstics participant a Festivals d’arreu.

Estic preparant un experiment de nom Habitarte (habitar dintre un espai enmig del carrer) per parlar de la relació art-artista-producció-distribució. Aquest espai és una cúpula fèrrica dissenyada per a aquest treball que estic elaborant”.

Més informació a: www.jordirocosa.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s