JOANA SÁNCHEZ

Assagista i projectista d’art

F_JOANA“Sóc una assagista de l’art sense plena dedicació, la meva feina en aquest àmbit es més una necessitat interior que una professió. Des dels anys 80 em dedico a plasmar el que em passa pel cap i ho intento formalitzar amb l’acció directa de l’expressivitat artística, fruit dels pensaments i sensacions que m’acompanyen en cada etapa de la meva vida. Sento que cadascun dels treballs realitzats al llarg d’aquests anys són proves i assajos que em permeten avançar cap a una nova prova i un nou assaig.

Em sento bé en el meu laboratori particular introspectiu i íntim que omple una de les habitacions de casa meva.

He fet exposicions tant individuals com col·lectives, m’he dedicat un temps a l’educació i, des de fa un temps, tramito i gestiono l’obra d’en Jordi Rocosa.

El meu treball creatiu actual es desenvolupa a partir del interès que m’ha acompanyat sempre per l’experimentació i la recerca de l’espai pictòric (les confluència, intercalacions , fusions, etc.) i els multi-espais: que conviuen en un mateix pla, que són extrets de les vivències i observacions directes de l’entorn i que es tradueixen mitjançant l’expressió de l’abstracció cromàtica (que apropa, allunya, intensifica, etc. les parts del tot), l’abstracció de la línia recta (angle, triangle, diagonal, horitzontal, vertical, quebrada etc. que limita, talla, perfora, marca, distribueix, etc. l’espai) i l’abstracció de les formes curvilínies (forats, finestres i elements dipositats que es desplacen, multipliquen, floten, transformen, etc.) que habiten l’espai”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s