S/T

AUTOR: MIQUEL PLANAS

TÍTOL: S/T

MATERIAL paper i fusta

TÈCNICA: Diverses

MIDES: 450X350X30mm

2 pensaments sobre “S/T

  1. Aquesta obra ens ha costat, l’hem entès com un pas transitori cap a alguna cosa que la percebiem inconcreta. Delinea, perfila, i el buit també compta … què busca? L’interrogant s’esvaeix quan coneixem en Miquel, el seu entorn i la seva obra amb línies estratificades, paralel·les, alternades amb ‘aquell’ buit que torna a aparèixer.

  2. Obrir la capsa de Miquel Planas, és introduir-se en un treball d’ elaboració molt acurada que denota gust pel detall i demana temps i calma per mirar-la. Ofereix la possibilitat de conrear la descoberta de manera seqüenciada o puntual i practicar el plaer estètic. D’estilemes molt personals integrats en un context suggerent, l’objecte també convida a saber més, a cercar més informació i en conseqüència a aprendre coses noves o ampliar les conegudes. És una obra realitzada amb una especial sensibilitat i amb preferències per la simplicitat – que només és aparent-, el suggeriment, la subtilesa, la precisió, l’exactitud… en la cerca d’aprofundir en la pràctica de l’art.

    Aquest és un text que ens ha fet arribar la MARTA BALADA referent a l’obra del Miquel Planas que ha tingut aquest mes d’octubre_novembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s