L’AVENTURA HA COMENÇAT!!

El dijous 19 de setembre vàrem iniciar el viatge d’un projecte que va sortir de l’entusiasme de la gent.

Una idea, un repte, que un equip de gent ha treballat intensament per portar-lo a terme.

El Quim va explicar el funcionament del circuit, en què durant 10 mesos ,10 obres fetes expresament per aquesta aventura pasaran per 10 espais domèstics.

Per poder documentar tot el procés s’ha creat aquest blog  per intercanviar experiències.

Els dubtes eren nombrosos i les respostes ajudaven a mantenir el grau de bon rotllo que es respirava a l’espai.

Els custodis estaven a punt de rebre la peça per iniciar el viatge.

La maleta, ara buida, espera omplir-se de nou de totes les emocions de les peces, una vegada hagin acabat el seu viatge.
Les esperem el 19 de juliol del 2014.

Anuncis

8 pensaments sobre “L’AVENTURA HA COMENÇAT!!

 1. “Hola,

  Demà 19 de juliol s’acaba el recorregut domèstic de la Custòdia. No l’aventura, que continuarà el setembre amb la seva MOSTRA X-PRESS degudament documentada.

  Hem pensat que les podríeu portar a l’Espai, juntament amb les fotografies que tingueu, el divendres 25 de Juliol a partir de les 20h i d’aquesta manera, poder retrobar-nos obres ,custodis i artistes i fer-la “petar” al voltant d’un pica-pica d’estiu.

  Som conscients que a finals de juliol hi haurà gent que no podrà venir. Pels que no podeu portar la peça divendres us poseu en contacte amb mi. Cap problema.

  Petons i abraçades,

  Ah,el pica- pica el farem de manera comunitària: que tothom porti alguna coseta”

  Aquest és l’últim correu que vaig enviar recordant que tocava canvi
  La meva funció durant aquest deu mesos ha estat de vigilar que tot funcionés amb normalitat i que si havia alguna incidència poder-ho solucionar.
  Les peces van arribant i amb elles unes motxilles plenes d’imatges.
  Demà les tindrem totes i les podrem tornar a disfrutar.
  La valoració ja la farem més tard.!

 2. Avui és 21 de maig i fa dos dies que hi va haver el nou canvi. En aquest últim tram de l’aventura la maquinaria ja està apressa i no hi ha masses incidents.
  Però vull explicar una anècdota, Ahir vaig veure el Joan Gonzàlez pel carrer Bonavista amb una peça de la custòdia. El vaig parar perquè m’expliqués a qui li portava 0 qui li havia donat. Ell mateix em va dir que hauria de tenir un premi per ser el pitjor custodi ja que la peça que duia sota el braç era la del mes passat. El que em fa pensar que hi ha recorreguts amb imprevistos.
  L’Espaij a té ganes de tornar a tenir totes les peces i poder-les disfrutar!!

 3. FA dies que no he escrit. Des de l’última vegada ja hi han hagut dos canvis més. Sense incidències destacades.El circuít funciona sol i la mecànica ja està apresa per part dels custodis.
  Posant l’orella vaig reben comentaris de les peces que són per fer una altra entrada.
  El que m’ha animat a escriure avui és que abans d’ahir vaig rebre un correo del Toni que posava: “I ja en van tres”. L’obra de la Laura també ha estat l’afortunada per entrar en el rànquing de les peces que han sofert un incident. Per sort ja està restaurada i esperem que els desitjos que s’han demanat no s’hagin vist afectats!
  El Toni, aquestes alçades crec que ja el podem coronar com el rei de la interacció amb les obres.

 4. Aquest diumenge 19 de gener s’ha fet el quart canvi. El centre de control no ha rebut cap incidència.Totes tenen un nou espai domèstic per dialogar. Només una encara no ha estat canviada. Esperem que aquest cap de setmana és produeixi l’intercanvi

 5. Aquest dimecres 4 de desembre, al obrir el correo m’he trobat com 6 entrades del Toni. En totes deia el mateix: S’ha escatxarat. Acompanyava la frase una foto de la peça custodiada.
  Vaig trucar-lo perquè m’expliqués el que havia passat. Aquesta vegada, no va ser la senyora de la neteja sinó un altre element ,que ni l’artista havia prevís, que pogués ser tan destructiu!. I fins aquí puc parlar.

  Amics de la custòdia, no patiu que ” l’escatxaramenta ” té solució. La peça haurà de passar pel taller de reparacions i tornarà a voltar.

  Fins ara el premi gros se l’emportaria el Toni que de tres peces custodiades dos han necessitat el servei d’urgències.

 6. Estem a 22 de novembre i el centre de seguiment de l’aventura està molt tranquil. Suposem que el canvi s’ha fet amb tota normalitat i que ja teniu la nova peça.

  A part del Toni que es va fer una mica d’embolic amb el calendari no tenim constància de cap altra incidència. Aquesta tercera entrega està resultant més tranquil.la que l’anterior.

  Les obres van fent el seu recorregut i s’omplen de noves interpretacions.
  A disfrutar-les

 7. Avui s’ha fet el primer canvi de peces. L’espai ha estat de guardia per resoldre les incidències que han sortit.
  Com a parte de “guerra” d’aquest mes hem de dir que dues peces han necessitat ser retirades momentàniament del circuit per reparar-les. Una ja està novament operativa i l’altra ho estarà en breu.
  Veien com van les coses podriem anar pensant en instaurar un reconeixament a aquella peça, juntament amb l’artista, que durant els 10 mesos que dura l’aventura acabi amb la forma inicial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s