Un pensament sobre “AMSTERDAM

  1. Diferències

    Crec que l’art actua per il·luminar la meravellosa varietat d’éssers humans i observar el món de maneres que d’una altra forma podríem no haver considerat. També ajuda a l’espectador a veure les coses des del punt de vista d’una altra persona, subratllant els nostres vincles humans comuns igual que les maneres en que les nostres experiències difereixen.

    Per a algunes persones, l’art sembla molt poc pràctic. No entenen el seu propòsit i encara que poden pensar que una obra determinada és “interessant” o “bufona”, no aconsegueixen comprendre per què mou a les persones. Sense importar la seva forma exacta, no obstant això, l’art serveix com un aliment vital per a l’esperit humà, usant-ho per explorar el nostre món i les veritats que els esforços més pràctics de vegades poden ocultar.

    Sense voler quan faig una obra artística, aquesta “crea” el seu propi relat. De vegades resolc la imatge a través d’algun text que l’acompanya, (potser deformació professional com a dissenyadora gràfica que li agrada la tipografia o la cal·ligrafia). Al mateix temps penso que el meu treball té diverses capes d’enteniment (i de gaudi també perquè no). I això és el que trobo més interessant. Depenent de qui rep l’obra hi ha una interpretació o una altra. En el cas de l’obra “Amsterdam”, he pogut veure que hi ha un gaudi total per part d’algunes persones i altres vegades una incògnita on no saben ni que fer amb la pròpia peça artística. Interessant. De totes maneres, el millor de tot és creure que l’art busca il·luminar la condició humana, les coses amb les quals lluitem, les maneres en les quals la vida pot confondre’ns i els esforços que fem per trobar significat en la nostra existència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s